Een droom, een motivatie, een realisatie

T.DC zwembaden is ontstaan uit pure passie voor de zwembadtechniek. Mijn motivatie haal ik uit de tevredenheid van mijn klanten die samen met mij hun droom waarmaken.

Zelf had ik 10 jaar geleden ook de droom om een eigen zwembad te hebben en het is mij gelukt. Dat is het levende bewijs dat een droom vaak dichterbij is dan we soms denken.

Ik ben een aantal jaren geleden begonnen als vertegenwoordiger bij een groothandel in de zwembadsector. Ik hield me niet bezig met de zwembaden zelf maar met alles wat met zwembadtechnieken te maken had. Na een aantal jaren ben ik doorgegroeid tot product manager binnen dat bedrijf. Toen ben ik besmet geraakt met de zwembadmicrobe die mijn passie voor het vak alleen maar groter gemaakt heeft.

In 2011 richtte ik mijn eigen bedrijfje op in bijberoep.
Aanvankelijk begon dit door opleidingen te geven bij zwembadbouwers en hun eindklanten om hen wat wegwijs te maken in de verschillende mogelijkheden. Ik deed dit altijd vanuit een technisch standpunt maar wel in mensentaal. Vandaag ben ik erin geslaagd om van mijn bijberoep mijn hoofdberoep te maken.
Zo kan ik mij voor de volle 100% geven.

Mijn klanten en het product staan centraal in mijn project.
In samenspraak met u zoek ik het ideale product, dat niet alleen betaalbaar is, maar ook van hoge kwalitatief.
Ik voer het totaalproject uit, maar als de klant zelf ook een steentje wil bijdragen is dat zeker mogelijk.

Mijn doel is om nog lang mijn passie te delen met levensgenieters die graag hun vakantie in eigen tuin willen beleven.

‚ÄčTom De Cramer